ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

torsdag 9 december 2010

Aktiv vecka

Denna veckan har vi haft mycket inbokningar. I måndags kväll var det lokalstyrelse o jag o Benjamin var där. Det gick bra. Han är ju rätt snäll om han bara får mat när han är hungrig. Man får vänja sig vid att amma på alla möjliga olika ställen Ler. Mötet var dock mindre bra, mest en massa tjafs o ältande…
I tisdags var det tandregleringsspecialist för Josefine så vi fick stiga upp tidigt för att hinna men det gick bra det med. Ingen tandställning än men det lär bli i framtiden när hörntanden väl kommit ner. I onsdags var det sen dax för ett besök på jobbet, det var skyddsrond o jag är ju skyddsombud så jag tyckte att det var ok att vara med. Alltså blev det en tidig morgon då med. När jag körde hem sen (vi var på Nova efter jobbet) så höll jag nästan på att somna bakom ratten så trött var jag. O det trots att jag fått sova bättre denna veckan än förra. Sprutorna gjorde nog att B blev väldigt trött för han sov väldigt mycket på dagarna vilket i sin tur gjorde att han åt på nätterna… Nu när han är mer vaken på dagarna har han bara ätit 2 ggr/natt o det är ju bättre än 3ggr.
Mina white-spots vill inte ge sig. Får klumpar i mjölken som täpper igen o så blir det mjölkstockning av det Ledsen. Ibland lyckas jag få bort en klump (med nål!) men så efter nån vecka eller så kommer det en ny. Nu har jag en i höger bröstvårta som inte vill lossna. Har haft den i en vecka snart. Är sååå trött på det!
Imorgon avslutar vi veckan med föräldrautbildning på BVC. Sen kan vi pusta ut Ler. Ja vi har ju inte tagit ut oss idag precis utan bara varit hemma o tagit det lugnt. B har inte velat sova ordentligt så då får man inte så mycket gjort… Det är ju snart jul så man börjar bli lite stressad.
041
Snöig Sebastian kommer hem från skolan
033
Hej mitt vinterland!
046
Snögubbe nr 3 eller så... De blir större när det är riktig kramsnö :)
008043
Snön ligger kvar även om det varit varmare denna veckan. Nu är det kallt igen så nu lär det väl bli halt… Det är härligt med snön men det är svårt att komma ut med vagnen så det är ett tag sen jag gick ner till byn. Saknar motionen. Får väl låna skidor av föräldrarna så jag kan röra på mig lite Ler.
/Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar