ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

måndag 30 juli 2012

Lugnet har åter lagt sig...

...över stugan. Föräldrarna och syster med familj har varit här i en vecka men åkte hem igår. Och hur mysigt det än är med besök och att ha alla här behöver man lite lugn och ro ibland. Hämta andan lixom.
Anders och jag stack ut till Hörvik och tog två cacher igår. Alla barnen stannade hemma. Längsta stunden de varit själva alla tre. Typ två timmar blev det. Men det gick bra :).
Cacherna vi tog har gäckat mig ett tag. Roundabout och Huvudfyrens badplats. Ingen av dem lämpar sig att ta i blött väder men vi trotsade regnet o halkan och trots att vi var rätt blöta när vi kom tillbaka lyckades jakten och vi halkade inte på hällarna.
Sen var det bara hem (efter en tur till affären) och byta kläder, ladda telefonen lite och sen ge sig ut på en entimmes-joggingtur. Jag slapp det värsta regnet men genade i utkanten av en åker och blev rätt dyngsur ändå. Men det torkar väl förhoppningsvis. Vädret främjar inte torkning just nu...
I går, innan alla åkte hem, hann vi med en tur till blåbärsskogen. Det var rätt dåligt med bär men lite fick vi tag på ändå. Gott :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar