ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

onsdag 28 oktober 2009

Höstlov

Nu är det äntligen höstlov. Vi ska vara lediga ons-sönd och det ska bli så skönt. Tanken är väl att vi ska ta oss upp till Hällevik men idag är min bil på verkstaden för att få en hel vindruta så vi får köra imorgon efter frukost. Kanske lika så bra med tanke på att hunden har kräkts typ 15 ggr idag... Det går ju an här hemma där vi inte har mattor. Värre i stugan där det är massvis av mattor... Men det går väl över vad det nu kan vara hon har åkt på. Hon slafsar ju i sig det mesta hon får syn på.
Vi har beställt alla jultidningar ungarna har sålt i dag. De kunde inte hitta så mycket premier som de vill ha så de lär få en del pengar. Men det är ju inte illa det.
När jag vaknade i morse kändes det som om alla muskler i hela huvudet var spända och trötta. Har nog sovit väldigt konstigt och varit väldigt spänd. Två panodil gjorde det hela bättre men det är inte kul när man är sån. Det är så svårt att slappna av medvetet när man sover... Har man gnisslat tänder så har man... Hoppas det blir bättre i natt.
Nej, nu ska jag ta en promenad ner till verkstan och hämta min bil. Här hemma sitter alla och spelar dator eller tv-spel. Anders och Sebastian spelar iallafall tillsammans (fotboll)... Sen får vi väl ta tag i packningen om vi ska komma iväg tidigt imorgon.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar