ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

måndag 5 oktober 2009

Höst och oväder

Nu har ännu en vecka gått och höstens första oväder passerat. Det har blåst och regnat nåt hemskt i helgen men nu börjar det lugna ner sig tack och lov. Idag är det solsken och fint men det blåser fortfarande en del fast inte storm längre.
Vi var i Dalby hos familjen Erlandsson i lördags. Det var som vanligt väldigt trevligt. Sebastian hade sett fram emot det i flera veckor och tjatat och undrat: när ska vi till "TovaHampusoAndreas"? Hur länge är det kvar? Hur många veckor/dagar? osv... Så det var en himla tur att alla var tillräckligt friska för att åka dit. Min förkylning är på utläkning, bara lite bihålsrester och hostrester kvar och ingen annan var särskilt förkyld även om jag väl troligtvis har smittat Josefine. Hon har klagat över ont i halsen och varit lite hes ibland. Får väl se hur det utvecklar sig. Idag är det planeringsdag så Anders är hemma med ungarna. Det kan vara bra om hon nu ska bli förkyld. Jag ska på skyddsombudskurs ons-tor denna veckan så jag har väldigt svårt att vabba just nu. Det är ju typiskt.
Men som sagt lördagen var trevlig med den obligatoriska Tolvan och plumpen. Killarna vann som oftast (fast inte alltid). Sen blev det lite andra spel innan klockan slutligen var 1 på natten och man fick inse att det var dax att åka hem. Det fantastiska var att ungarna faktiskt sov till över 10 nästa dag! De börjar nog bli stora. Härligt. Men vi var alla trötta igår ändå. En tur till Nova för inköp av vinterjacka till J och vinterbyxor till S blev det trots allt. Så nu har de vinterskor och kläder för ett tag. Skorna införskaffades i lördags i byn hos Nina. Tre par (vars ett par vinter kängor plus ett par grövre till J). Så nu väntar vi bara på vintern :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar