ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

fredag 18 februari 2011

FREDAG!!!

Äntligen fredag! Inte för att det är nån större skillnad när man är hemma men ändå. O A ska jobba imorgon så det är knappt ens lördag… Ja ja.

I onsdags var det första gången på fotokursen. Det blev en stressig dag med dålig sömn för lilleman men vi hann. Gympa först sen hem o duscha snabbt, mat till mig o sen mat till B. Han sov medans jag blev klar. Sen snabbt in i bilen med oss, vagn, fotoväska, skötväska o kudde att byta på Indiska o iväg. Parkering fick bli Centralgaraget under Malmborgs för det var fullt under biblioteket. Vi kom in till kursen typ prick 13. Men vi var långt ifrån sist… Det är inte lätt att passa tider med små barn. Kursen var trevlig med barn från 1 månad till 11 månader. En pappa o 6 mammor. Det blev mest grundläggande fotokunskap denna veckan med bländare o slutare o sånt. Men det behövs… Vi hann med både amning o sovning under kursen. Sen sov han igen när vi gick på stan efteråt. Vi hade som sagt en kudde att byta på Indiskan o sen ett 6-mån paket att hämta ut från Liberoklubben på Lindex. På vägen dit slank vi inom Jätte-kul o shoppade lite smått o gott o på vägen tillbaka hann vi inom Lagerhaus o shoppade lite till Ler. Vi kom inte iväg förrän kvart i fem. Tack o lov bjöd föräldrarna på middag så jag slapp fixa det. När vi kom hem var nämligen både jag o B väldigt hungriga.

Igår var vi sen helt slut båda två så det blev bara en tur till Konsum. För övrigt tog vi det lugnt. B behövde en dag i lugn o ro så han kunde sova ordentligt.

Idag har vi haft hela mammagruppen på fika på förmiddagen. 6 mammor o bebisar blev det. Kul! De är så duktiga nu alla bebisarna. Både på att äta, sitta o ligga på mage. O snacka Ler. När det gått hem var B helt slut igen o somnade som en stock i vagnen. O det trots att han sov 2 h på förmiddagen innan de kom. Det är jobbigt med bebisar men kul.

Kramisar
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar