ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

fredag 9 september 2011

Oj, fredag igen…

Det är hemskt vad tiden går… En vecka till har gått och det är bara tre veckor kvar till jobbstart o dagisinskolning. Hjälp!!! Lite ångest har jag nog allt… Kommer sakna min lille gulleplutt sååå mycket. Försöker gosa så mycket jag kan nu de sista veckorna för sen lär han vara rätt trött när man träffar honom.

I söndags hade vi kalas för ettåringen. Mormor, morfar, moster, morbror, Elsa, farbror, faster och kusin (Isabella) var här. Han fick ett stort parkeringshus (Fisherprice, fast begagnat för 70kr, kanonklipp) av moster o morbror, stapelburkar, elefant med klossar, telefon och stol (målad av Kajsa Leijström, motiv: Havet) av mormor o morfar, ankor att dra efter sig och en radiostyrd bil av farbror o faster. Jättefina saker! Mycket var begagnat men ser ut som nytt. Kanon! Tänk så mycket mer man får för pengarna när man handlar begagnat. Ler TACK alla! Av oss fick han en begagnad bobbycar med släp.

DSC_0002-1DSC_0005-1DSC_0008-1

DSC_0013-1

DSC_0015-1DSC_0016-1DSC_0023-1

Förkyld har han varit hela veckan lillemannen. Och med två kindtänder på väg igenom plus en till tror jag så kan man ju bli rätt gnällig. Har varit mycket av den varan denna veckan. Svårt att sova får man oxå när man har ont så många nappistoppningar på nätterna Ledsen. Vi får hoppas att tänderna kommer upp snart så vi kan få slippa detta. Segt är det… Synd om honom. Han har fått lite paracetamol ibland när det varit för dj-ligt. Hjälper lite verkar det som.

I torsdags (igår) körde vi till Toftanäs för att hämta Teutonian som var på lagning. Den var klar och det gick bara på 250 kr ca. Kanon! Trodde det skulle gå på 400 nånting så det var ju bra. Passade på att köpa en ny Scooter när jag ändå var där Blinkar. Blev den nedersta av bilderna från förra veckan, den bruna som heter Pro-coffee. Jättefin! Så nu har jag kommit fram till att vi har den och Teutonian så blir det nog bra. De kompletterar varandra rätt bra de vagnarna. Skulle man lyckas få Teutonian såld så får man väl fundera på om man behöver nåt annat eller om det räcker med Scootern. Den gamla fula Scootern får åka upp till Hällevik så vara vagn där. Så slipper vi få plats med en vagn när vi kör dit på allhelgona och påsk. Det är rätt bra för då brukar vi bara köra med en bil o det blir rätt trångt…

Annars rullar det på. Pratar gör han hela tiden men inga ord som man förstår. Bara en massa bubbel. Låter mer som arabiska än svenska… Klättrar upp för trappor gör han, upp i soffan kommer han och ner igen på rätt håll nu Ler. Han är en hejare på skruvkorkar, att sätta på eller ta av. Ge honom en flaska med skruvkork så leker han i flera minuter. Igår när jag kom hem från Zumban låg en av de fyrkantiga flaskorna han brukar leka med i hallen med korken påskruvad och en morot i flaskan Ler. Det hade han lyckats med helt själv! Duktig kille. Idag lyckades han skruva av korken på sin schampoo-flaska… Duktigt det med men mindre bra…

Boll är oxå kul. Idag sprang han omkring i huset hur länge som helst med en stor studsboll. Kastade bollen, sprang efter, tog den, kastade igen, sprang efter osv. Hur roligt som helst hade han Ler.

Nä nu är det läggdax… Får skriva mer en annan dag!

Kram
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar