ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

fredag 31 augusti 2012

2 år

Då fyller min älskade lille plutt 2 år. Tänk vad tiden går fort! För nån månad sen, när jag skulle tänka ut vilken veckodag hans födelsedag skulle infalla på kunde jag inte förstå hur det kunde bli en fredag. Det borde ju bli torsdag... Han föddes en tisdag, ett år på det blir onsdag och skottår blir torsdag. Det tog flera dagar innan jag kom på att han ju fyller 2 och inte 1... Alltså fredag... Ja ja.
Vi har inte firat jätte-mycket idag men han fick 3 paketer, 2 nya Byggare Bob-filmer (eller Oboy som B säger) och en mini-uzi men ljud, ljus och vibration. Nån som kan gissa vad vi lyssnat på hela kvällen? Det var inte Byggare Bob... Huga vad trött man kan bli i öronen fort. Och det var Anders idé! Vet inte hur han tänkte... Men visst, han uppskattade sin present iallafall och använd blir den. Just nu ligger han i sängen och skjuter, vägrade lägga sig utan sin uzi...
Idag fick B bjuda dagis-kompisarna på frukt (nåt annat får de inte bjuda på...). Vi fick bilder från dagis och de hade gjorde det så fint med ljus och allt. Och ballonger :). Det är så underbar personal på Vitsippan <3 .="." nbsp="nbsp" p="p">Det stora firandet blir på söndag då släkten kommer. Får försöka ta lite bilder då :).

Annars snackar han ihjäl oss nuförtiden. Ett ständigt snackande o babblande. Det mesta förstår man (vi) men inte allt. Men det är så himla roligt att följa språkutvecklingen och höra hur han försöker uttrycka olika saker. Och han blir så lycklig när man förstår vad han menar.


Kramar 
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar