ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

torsdag 9 augusti 2012

Besök

Vi har haft fint besök i några dagar :). I söndags kom goda vännerna familjen Söderberg på besök med sin husvagn. De stannade ända till igår onsdag. Det var så kul och mysigt att ha dem här. I måndags blev det geocaching i Sölvesborg hela dagen till min lycka :). På tisdagen åkte vi över på Hanö och tog sex cacher där. Som vanligt blåste det över 10m/s så det blev åter igen en guppig överfärd. Jag tyckte det var ok denna gången men stackars Pia var inte road. Men vi kom helskinnade och någorlunda torrskodda hem igen :). Vi försökte oss på cachen ute på piren men fick se oss besegrade av vinden och havet. Dyblöta o utan hittad burk fick vi ge upp. Det var nog lite farligt att gå ut där egentligen men det fattade vi inte riktigt förrän efteråt. Men det var otäckt!
Ungarna har så skoj ihop. Sticker ner och tar kvällsdopp halv tio, sover själva i nya stugan, spelar spel och myser :). Det är härligt att se :). Kul med bra kompisar!
När de kört hem igår kom Mats och Anna in på en kort visit på vägen hem från Kalmar. Trevligt! De har inte varit här sen vi köpte ut dem ur stugan för typ fyra (?) år sen. Det kan vara mer... Tiden går som sagt fort...
Mina föräldrar kom ungefär samtidigt och stannar till på söndag (minst) när vi kör hem. Det är ju Jazzfestival i Hällevik nu :).
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar