ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

fredag 19 april 2013

Jag kan!

Vi är inne i en väldigt tjatig period just nu. Det är mycket "jag kan"... Och "Vad gööö duu mamma?" med lite Göteborgsk melodi... Heeeela tiden... Man får utrusta sig med en stor portion tålamod... :) Men han är ju bara så go :).
Annars pratar han på som vanligt. Mycket o ofta o hela tiden... S i början av ord blir T, konsekvent. S i allmänhet blir T men mest i början. Som "Jag hittade tolen!" eller "jag ha päjon i tålet". I morse gjorde han sin egen välling... Under mitt överinseende men ändå :). Han är så nöjd med sig själv när han kan nåt o lyckas så det är värt det extra besväret. Räknar gör han lite grann, ett tå te typ. När han skulle räkna vällingskoporna blev han sur på mig för efter tre kom tydligen åttan... :).

Med renoveringen går det sakta framåt. Innerväggarna är färdiga och utsidan är tapetserad med strukturtapet som ska målas. Taken är färdiga men ska målas (ev spacklas lite till). Träpanelen i taket är färdigmålad. Nästa steg blir snart att byta fasaden o fönstrena. Men jag tror fortfarande att Lilleman kommer bo i vårt sovrum när han fyller tre... :)

Imorgon är det Southfors (eller Southforce) fest hos oss. Jag har längtat efter denna träffen för det var ett tag sen sist. Och vi har ju aldrig varit hos oss. Vi får se om vi får plats. Och om det blir av för det är många som ska vara friska. J har varit hemma onsdag-fredag med diffusa symptom o hängig. Hon hade nåt liknande för två veckor sen. Blir inte riktigt sjuk men är matt o hängig med lite magont o huvudvärk. Märklig sjuka... Men hon borde vara bra imorgon. Nu har vi handlat mat till ett helt kompani för en hel förmögenhet så nu måste hon vara frisk!

Kramisar
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar