ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

onsdag 12 januari 2011

Vardag igen

Så var det (äntligen?) vardag igen. De stora barnen är i skolan o A jobbar. Bara B o jag här hemma. Denna terminen tänkte jag att vi skulle bli bättre på att komma iväg på lite aktiviteter som babycafé o mammababy-gympa. Vi får väl se hur det går…

Än har vi inte kommit ut nåt för världen är täckt av is, iallafall vägarna o gångarna i trädgården så jag kan knappt gå utan att trilla. Halt som attan… Men om det ska fortsätta vara plusgrader så försvinner det väl så småningom.

Det där med att sova hela nätter kom lixom av sig. Trots hel grötportion på kvällen så vaknar han oftast runt 2 (+-30min) o äter. Sen sover han igen till 6-tiden då han vaknar o är rätt glad o pigg men han får ny blöja o mat o sen får han somna om igen. Det tar oftast en stund då man får stoppa in nappen o dra på täcket några gånger… Sen sover vi till 9tiden… Det får vi väl sluta med om vi ska komma iväg på aktiviteter. Då får nog iallafall jag stiga upp vid andra ätningen tror jag. Usch, det blir tufft.

Mat äts vid lunchtid, lite puré av nåt slag, köpt eller hemmagjord. Än så länge bara olika grönsakspuréer. Broccoli är inte så populärt, annars går det mesta ner. På kvällen äts det som sagt en portion gröt. Annars är det fri amning som vanligt.

På dagarna sover han knappt nånting just nu. En halvtimme här o en halvtimme där men inte mycket mer. Han skulle nog må bra av en längre sovperiod på dagen men det blir sällan så. Han vaknar efter bara en liten stund. Det kanske blir bättre om ett tag, kan ju vara nån fas han går igenom. Han är rätt bra på att ligga på mage o leka nu. Är verkligen stark så där har det hänt mycket. Att sitta i barnstolen går oxå bra som man kan se på filmen Ler.

Stor är han ju så vi har bytt till stl 74 nu. Det mesta i 68 var lite litet, iallafall bodysarna så det fick åka undan. Har som väl är rätt mycket sparat från S så han har en rätt stor garderob. Han fick ju en del nya bodysar i julklapp så han har så han klarar sig nu Ler.

Kramar

Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar