ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

torsdag 9 juni 2011

Juni

Oj vad tiden går… Sen morsdag har det ju hänt en del. Inte minst har lilleman blivit 9 månader stor! O kissat på pottan en gång, e).n ren olyckshändelse från hans sida men dock. Den 1 juni var det det hände. Det dröjer väl till nästa gång men det gör inget. Vi sitter en stund på pottan ibland o sjunger lite sånger. Det är rätt mysigt. Han får själv säga till när han inte vill sitta där längre, då går vi därifrån.

Sovit gott har han gjort ett tag nu, somnar vid halv åtta – åtta och sover oftast till 7-tiden utan gnäll. Hör att han vaknar till ibland men han är inte ledsen och somnar om på egen hand. Duktig kille!

På dagarna är det fullt ös, kryper i 190 och reser sig mot allt, klättrar allt vad han orkar… Jag får jaga… Eller se till att det mesta olämpliga är bortplockat.

Förra torsdagen hade vi Femicaching-dag. Geocaching för tjejer. Helt underbar dag med fint väder, god mat och trevligt sällskap. 5 tjejer var vi som cachade från 11-16. 14 cacher fick vi tag på, vi som höll på längst. På kvällen hade vi knytis hos Söderbergs så det blev mer god mat och trevligt sällskap. Då fick även resten av familjerna vara med, de som fick stanna hemma tidigare på dagen. Vi får hoppas att det blir fler femicachingdagar i framtiden för det var väldigt trevligt!

DSC_0002DSC_0008DSC_0011DSC_0013DSC_0014DSC_0019DSC_0020

Sen var det dax för kårläger för de stora barnen. S ville inte som vanligt men vi är så elaka så vi tvingar honom… Men han hade nog rätt kul ändå. I fjol regnade det hela lägret, i år hade de högsommarvärme. Mycket trevligare men nästan lite för varmt. De fick dock badat en del och grundlagt fina solbrännor Ler. J tog sig till final i knopgrinden men där blev Oliver K en för tuff match men hon var bara 1,5 sek efter så det var bra kämpat. Och hon satte pers i finalen, bara en sån sak! Stolt och nöjd var hon men hon hade nog gärna vunnit… Mentalt helt slut efteråt så då grät hon en skvätt LerRött hjärta.

Nu är det jag som blivit lite förkyld. Mest hes i halsen än så länge, lite småont men inte så farligt. Vi får väl se hur det utvecklar sig men jag hoppas det håller sig lindrigt. Vill komma igång o springa igen, det blev ett uppehåll nu när det var så varmt, jag orkade inte så nu är det 1,5 vecka sen sist Ledsen. Skulle haft alla mammorna här igår men det fick vi ställa in pga min förkylning. Vi flyttade det till nästa onsdag så vi får hoppas vi är friska då.

Det var som sagt väldigt varmt förra veckan men det är ett minne blott nu. Nu har vi åska o regn… Lär nog bli ett blött dygn det som kommer nu. Hoppas skolavslutningen imorgon inte regnar bort för det är så tråkigt. S klass har tränat in en dans som de ska visa för alla och jag tror de blir väldigt besvikna om det inte blir av eller om inte föräldrarna kan titta på.

Sen är det sommarlov… Så snart har jag varit hemma ett helt år… Tänk vad tiden går. Vill fortfarande inte börja jobba igen men man har väl inget val…

Kramisar
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar