ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

onsdag 25 maj 2011

Onsdag

Oj vad tiden går... O inga inlägg... Ja ja, kan väl skylla på att datorn gick sönder o är på lagning. Förhoppningsvis får vi hem den idag, det var en minnesmodul som gått sönder... 1300 pix... trist på en så ny dator :(. Ja ja.
I helgen var vi i Hällevik. De stora barnen var lediga i fredags för det var planeringsdag och mormor o morfar skulle köra upp fredag-lördag så då hängde vi på. Anders kom upp lördag em efter jobb så stannade vi till söndag. Fredagen o lördagen gick åt till att räfsa jord, plocka sten, köra ut jord, jämna till, gräva lite, grundmåla det nya huset o så gräs. Allt för att återställa efter grävmaskiner o sånt... Det blev bra, lär nog bli finare gräsmatta än vad det var från början :). Vädret var underbart, soligt o varmt så det var en fröjd att vara ute o jobba. En joggingtur hann pappa o jag med oxå. Det var bra. Bra att springa med farsan så man får upp tempot lite :).
Man kände när man var där uppe att det är inte så bebisvänligt... Mycket att pilla på och kanter att trilla ner från... Av den anledningen fick det bli en ny TV-bänk som är högre. Ja ny o ny, den är gammal o stod i källaren hemma men ny i stugan. Klart mer bebisvänlig en den förra. Den gamla var så låg att jag var rädd att Benjamin skulle välta TVn över sig hela tiden. Det hade ju inte funkat i sommar. Nu blev det bra.
Lilleman vill ju helst stå nu. Reser sig hela tiden mot allt. Oavsett om det är stabilt eller ej... Trillar alltså mycket. Men det går framåt och han blir duktigare o duktigare. Fullt ös...
I söndags blev han förkyld lilleplutten. Snorig o hostig är han. Men rätt pigg ändå. Det värsta är hostandet på nätterna. Ca 1h per natt hostar han innan det går över. Han verkar sova men jag gör det ju inte... Lite småjobbigt. Vi får hoppas det går över snart och att jag slipper bli smittad. Har äntligen kommit igång med joggandet o jag orkar jogga hela rundan så nu vill man inte behöva börja om igen.

I går träffade jag en gammal kompis från VBK. Nu är ingen av oss med där längre o hon bor i Stockholm men jag hittade henne på Facebook och i veckan är hon nere i Skåne så då skulle vi passa på att träffas. Vi skulle ses vid Sövdesjön (o spana efter lik :/) eftersom B är förkyld men dagen till ära regnade det o de hade inga regnkläder med sig... Försökte hitta nåt café i Blentarp som var öppet men det sket sig. Då körde vi hem till oss ändå för hennes son hade ändå blivit snorig under natten. Väl hemma hos oss inser hon att han även fått feber så ett kort prat hann vi med sen ville inte han längre så de fick köra hem. Jätte-tråkigt men vad gör man med sjuka barn... Hoppas vi kan träffas fler gånger, det var jätte-kul! Jag vet inte hur många år sen det var vi träffades sist, typ 8 kanske? Men det kändes som om det var igår. Härligt :).

Kramisar
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar