ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

fredag 26 augusti 2011

Benjamin

Har ju glömt att berätta vad lilleman kan o gör nuförtiden. Går gör han bättre o bättre för varje dag. Har släppt ner händerna nu, har dem inte uppe vid öronen hela tiden när han går längre. Är jättebra på att resa sig fritt på golvet, går hyfsat bra på gräsmattan. Går verkligen helst nu, kryper inte mycket utan reser sig så fort han kan. Han kan krypa upp för trappan men inte ner. Kör gärna med bilar o låter som en bil. Gillar att pilla med att försöka sätta på korken på en flaska (vattenflaska). Kan sätta på locket på en kastrull. Snackar en massa blaj blaj men inga vettiga ord än. Säger mamma men vet inte om han menar det. Det som återkommer är mammammmam när han är hungrig. Har 7 tänder och en kindtand på G (eller två kanske). Har de senaste nätterna sovit rätt ok, vaknar strax efter 6 och kan ibland gosa eller somna om i min säng ett tag, dock inte i morse. Förstår en massa man säger till honom men pratar som sagt ingenting än. Men det kommer, storebror var inte så snabb med talet han heller Ler. Idag har han mest kastat saker omkring sig. Upptäckt hur man gör antagligen…

Han älskar fortfarande att bada och är inte ett dugg rädd för vatten i ansiktet. Äter helst själv även om mycket hamnar i haklappen, på bordet eller i knät… En del får han i sig trots allt. Musik gillar han oxå och dansar på sitt lilla vis när det är nåt han gillar. Viftar med armarna och benen om han sitter ner. Ser så kul ut Ler. Idag när han satt i vagnen såg det ut som om han satt o sjöng imse vimse spindel flera gånger. Å det gjorde han kanske. Inte lätt att veta.

Pratar i telefon (eller håller den mot örat) och vet hur man använder en fjärrkontroll gör han oxå. Förstår inte det…. Blinkar.

Nä nu kan jag inte komma på nåt mer…

Kramisar
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar