ÅlderB

Ålder S

ÅlderJ

torsdag 13 oktober 2011

Torsdag

Inte klokt vad tiden går. Det kommer snart vara jul om det ska gå så här fort! Redan jobbat nästan två veckor ju! Det är helt ok att jobba, nästan kul faktiskt. Om det bara inte var för den där omorganisationen… Det pratas mycket om den på jobbet (faktiskt inte alls idag!) och det gör att man har svårt för att glömma o gå vidare. Man kan ju ändå inte påverka det hela, det är ju gjort så det kostar bara en massa energi att älta. Det enda man kan göra är att söka jobb…

På dagis går det kanonbra! Ena fröken sa igår när jag kom o hämtade B att det var den lättaste inskolningen de nånsin haft Ler. Han är glad nästan jämt o skrattar åt det mesta. O det trots att han är snuvig, håller på att få en kindtand o vaknade halv sex i morse… Fast i kväll var han trött men det kan han ju få vara.

När jag kom o hämtade idag var de ute o lekte på gården. De flesta killarna cyklade omkring på gångarna och en pojke cyklade en “taxi”-cykel (en sån med en plats bakom där nån kan åka) och bakpå satt lilleman o njöt Ler. Hur nöjd som helst ända tills han fick syn på mig. Då ville han ju till mamma Rött hjärta.

Kram
Cilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar